keskiviikko 30. elokuuta 2017

Synkkis Survival: Kisakeskus ja majoittuminen
Niinpä niin. Auto käyntiin ja kaasujalka raskaalle. Radio täysille, lämmitys nollille, ikkuna auki. Läpsitään itseä poskille (vähintään medium-teholla) ja puhutaan ääneen (vaihtoehtoisesti voi myös laulaa ja yrittää tuottaa suuremmat desibelit kuin autoradio). Juodaan kofeiinia takykardian partaalle tai ainakin ajatellaan, että kovassa pissahädässä ei nukahda. Näin sitä on tullut lähdettyä muunmuassa Kaukopartiohiihdon jälkeen Utista, Mammuttimarssilta Kytäjältä, Lake Orta Ultra Traililta, Marmot Dark Mountain -kisasta (vasemmanpuoleisessa liikenteessä ajaen), Jukolasta useita kertoja... Ei sen nyt niin pidä mennä! EI! 


Synkän Syysunelman kotipesäksi on valikoitunut tällä kertaa Aurinkorannan Armi (nimestä on toki löydettävissä pientä ironiaa, sillä rantaa ja aurinkoa ei todellakaan ole lähimaillakaan). Sen sijaan Armi on kuuluisa siellä järjestettävistä Armi-campeistään, joissa on kuuleman mukaan ihan jo liki synkkismeininki.

Armin osoite on Viitailantie 132, Asikkala. Perinteiseen tapaan pihamaalla ja lähistöllä on ainoastaan kohtuullisesti parkkitilaa, joten kimppakyydit ovat erittäin suositeltavia.

Armissa on mahdollista myös majoittua. Järjestäjät tarjoavat Armin yläkerran 1hh (3 kpl) ja 2hh (2 kpl) seitsemälle nopeimmalle hintaa 20€/kärsä/tapahtumaviikonloppu. Tämä ei sisällä vuodevaatteita eikä aamupalaa.

Muita majoitusmahdollisuuksia lähiseudulla tarjoavat mm. Apteekin majoitus Vääksyssä tai Armin omistajan muut vuokramökit.

Armin kellarissa on lisäksi Raatohuone, jossa on eräkämppäperiaatteella viisi kappaletta kerrossänkyjä lyhyttä kisanjälkeistä toipumista varten.

(Järjestävä taho pidättää oikeuden kahlita tillintallinkotiinlähtöä yrittävä kilpailija vesipatteriin, kunnes kilpailijan järjenjuoksu on palautunut järjestävän tahon vireimmän yksilön tasolle.)1 kommentti:

  1. Rämet, umpimettää, soit, vähä peltopinta-alaaki joil ruhtinaallist juost. Haastaa suunnistaja & antaa juoksijal vapaude irrotel täysi riittäv. yllätt. hyväkunt. vanh. metsäteil. Minna Kaupin salaisuus paljastu. Näis mettis ko oppii nuoren "vitsan vääntää", muu o leikkii!

    VastaaPoista